Pedicure Petra Piersma in Gravenburg

Even voorstellen

Ik ben Petra Piersma en ik ben in 2015 begonnen met een pedicure opleiding bij de Noord Nederlandse Academie. In juli 2017 heb ik mijn diploma gehaald. Mijn pedicure praktijk is gevestigd in de wijk Gravenburg in Groningen. Mijn praktijk is gevestigd op de eerste etage, maar mocht u geen trap kunnen lopen of minder mobiel zijn, dan kan ik ook bij u thuis komen.

Pedicure praktijk Gravenburg

In mijn pedicure praktijk in Gravenburg kunt u met allerlei voetproblemen bij mij terecht. Ik ben aangesloten bij Provoet. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 (aspirant) leden. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. U kunt op afspraak bij mij terecht. Ook in de avonduren.

 

Pin It on Pinterest